بازدید مدیران سازمان مدیریت از جهاد دانشگاهی قم

۰۹ مهر ۱۳۹۸ | ۱۷:۱۰ کد : ۱۱۸۲۸ پژوهش و فناوری اخبار دسته اول
نویسنده خبر: علی شریعتی
مدیران سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان قم از فعالیت های پژوهشی جهاد دانشگاهی بازدید کردند.
بازدید مدیران سازمان مدیریت از جهاد دانشگاهی قم

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم مدیران مرکز آموزش و پژوهش های توسعه و آینده نگری سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان قم طی بازدید از ساختمان معاونت پژوهشی و مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی استان قم با ظرفیت و فعالیت های پژوهشی این نهاد انقلابی آشنا شدند.

در این بازدید مدیران مرکز آموزش و پژوهش های توسعه و آینده نگری پیشنهاد هایی برای بهینه سازی فعالیت های جهاد دانشگاهی ارائه کردند.

اتصال به بانک اطلاعات سازمان های درمانی کشور برای اطلاع از وضعیت و سوابق مراجعین مرکز درمان ناباروری و همکاری با بانک های قرض الحسنه برای ارائه تسهیلات بهتر به مراجعین این مرکز از جمله پیشنهاداتی است که در حاشیه این بازدید به جهاد دانشگاهی استان قم ارائه شد.

کلید واژه ها: مرکز درمان ناباروری سازمان مدیریت و برنامه ریزی