جشن غدیر در علمی کاربردی جهاد دانشگاهی برگزار شد

۲۹ مرداد ۱۳۹۸ | ۰۰:۰۰ کد : ۱۰۸۳۰ عمومی اخبار دسته اول
نویسنده خبر: علی شریعتی
جشن عید غدیر با حضور جهادگران، اساتید و دانشجویان مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاد دانشگاهی استان قم برگزار شد.
جشن غدیر در علمی کاربردی جهاد دانشگاهی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم جشن عید غدیر برای ترویج فرهنگ غدیر، تبیین جایگاه امامت و ولایت، بزرگداشت اعیاد مذهبی و ایجاد فضای معنوی و شاد با حضور جهادگران، اساتید و دانشجویان در سالن اجتماعات مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی برگزار شد.

در این مراسم حجت الاسلام و المسلمین سجادیان نماینده نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قم با تبریک فرا رسیدن عید امامت و ولایت به عموم مسلمانان گفت: این روز را خداوند متعال "عیدالله الاکبر" نامیده است، یعنی عیدی که خداوند دین خود را در آن کامل می کند.

وی در ادامه با ابراز خورسندی از فعالیت های پرشور فرهنگی جهاد دانشگاهی تاکید کرد: مساله ولایت و جانشینی از زمان حضرت آدم (ع) امری موکد بوده و باید در راس امور فرهنگی قرارگیرد.

در این مراسم که با حضور رئیس، معاونین و مدیران جهاد دانشگاهی واحد استان قم برگزار شد پس از مدیحه سرایی مداحان اهل بیت با اهدای لوح و تندیس یادبود از اساتید و سادات تجلیل به عمل آمد.

کلید واژه ها: عید غدیر علمی کاربردی جهاد دانشگاهی واحد استان قم